Aslıhan Güner : Aslıhan Güner - Vapurda Çay Simit Sohbet - YouTube : Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün.. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Her mother is from malatya, while her father is from sivas. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır.

Turkish series and celebrities adlı kullanıcının Aslıhan ...
Turkish series and celebrities adlı kullanıcının Aslıhan ... from i.pinimg.com
Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. @aslihanguner 13 like, 2 story, tw:5 like twitter.com/fanaslihanguner. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Toplam 175 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

Bu sayfa tamamen aslıhan güner'e adanmıştır.

Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. 2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı.

Aslıhan güner en büyük fan sayfası! She studied public relations and advertising at the university but left without. 20,851 likes · 62 talking about this. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey.

70.6 k mentions J'aime, 1,520 commentaires - Aslıhan Güner ...
70.6 k mentions J'aime, 1,520 commentaires - Aslıhan Güner ... from i.pinimg.com
Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı.

Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar?

Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aslıhan güner kimdir, aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde istanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 20,851 likes · 62 talking about this. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle.

Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: 9 haziran 2013 tarihinde şefkat tepe dizisinde tanıştığı mert kılıç ile evlenmiştir. Güner, sivas'ı gezip gördüğü için sivaslıyım da diyebiliyor.

Kuzey Yıldızı Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner kaç ...
Kuzey Yıldızı Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner kaç ... from foto.haberler.com
Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Aslıhan güner en büyük fan sayfası! Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve.

Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema.

2005 yılında the i̇mam adlı filmde zehra rolünde oynadı. Aslıhan güner, oyunculuk deneyimini ilk kez 2002 yılında yayınlanan sırlar dünyası adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aslıhan güner haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Daha 16 yaşında i̇smail güneş'in yönettiği the i̇mam ve. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır.